Amersfoort, middenperron

Naar het overzicht
Regio
Randstad Noord
Bestemming
Food / Non-food
Oppervlakte
234 m2 234,0 m2 (excl. opslagruimten)
Aantal ruimtes:
1
Beschikbaar
ja, In nader overleg
Beschrijving

Station Amersfoort telt dagelijks ruim 58.000 passanten. Het station heeft een belangrijke functie in de (door)reis naar Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn en Zwolle.

De karakteristieke ruimte van ca. 234 m2 (excl. opslagruimten in de kelder) is gelegen op het middenperron en is geheel ingericht (incl. keuken met apparatuur, inventaris ter overname).

Voor de unit zijn wij opzoek naar invulling met food of non-food. Gelet op de inrichting en aanwezige apparatuur gaat de voorkeur uit naar (verblijfs)horeca. 

Om in te kunnen schatten in welke mate uw formule past in onze brancheringsplannen en een succesvolle aanvulling kan zijn op het bestaande en reeds geplande aanbod vragen wij u ons uw ideeën uitgebreid te schetsen (liefst met wat afbeeldingen).

Wij werken doorgaans met een omzetafhankelijke huur, die we afleiden uit een door kandidaat-huurder opgemaakte business case. Hiervoor kunnen wij op verzoek een standaard (Excel-)model toesturen. Graag ontvangen wij dit document, samen met een beschrijving van uw formule/winkelinvulling en doelgroepen.

Voor de volledigheid melden wij dat wij reeds in gesprek zijn met andere partijen en toewijzing onder voorbehoud van goedkeuring directie en branchering is.