Assen, nieuwbouw winkel

Naar het overzicht
Bestemming
Winkelruimte
Oppervlakte
125 m2 bvo
Aantal ruimtes:
1
Beschikbaar
ja, per begin 2019
Beschrijving

Assen is de snelst groeiende stad in het noorden van het land; de groei gaat gepaard met meer woon- en werkverkeer. Ook met meer treinen. Daarom groeien het spoor en het station in Assen mee. Voor reizigers verbetert er veel in het stationsgebied van Assen. Met een compleet nieuw stationsgebouw, verbeterde toegang en een beter spoor, kan reizen via Assen comfortabel en snel.


Winkel te huur: 125m2

In het prachtige nieuwe stationsgebouw van Assen is nog één winkel beschikbaar voor verhuur. Deze is ca 125m2 groot en ligt aan de pleinzijde van het stationsgebouw.
NS Stations zoekt voor deze winkel in eerste instantie een (fast)food invulling.
In mei opent het station en wordt deze winkel tijdelijk ingevuld met een bloemenwinkel. Per begin 2019 kan NS de definitieve invulling realiseren.
 

Nieuw toegankelijk station
De stationsomgeving in Assen wordt geheel vernieuwd. ProRail, NS en de gemeente Assen bouwen samen een nieuw stationsgebouw. Dat beter toegankelijk is dankzij de nieuwe toegang via een tunnel aan de oostkant, met een lift, en bredere trappen. Perron 1 is langer en breder gemaakt, zodat hier ook intercity’s kunnen stoppen. Onder het station komt bovendien een ruime nieuwe fietsenstalling.