Gilze-Rijen, stationsgebouw

Naar het overzicht
Bestemming
Horeca
Oppervlakte
103 m2 BVO
Aantal ruimtes:
1, of meerdere
Beschikbaar
ja, Beschikbaar na verbouwing in overleg
Beschrijving

Station Gilze-Rijen is een spoorwegstation in de gemeente Gilze en Rijen, gelegen aan het zuiden van de kern Rijen. Er is een eilandperron waar onder andere treinen in de richting van Breda en Tilburg/Utrecht vertrekken. Er is een grote parkeerplaats bij het station aanwezig.
Er dient binnen nu en 5 jaar groot onderhoud aan het exterieur uitgevoerd te aan het gebouw. Daarnaast wil NS het gebouw weer upgraden om het weer interessant maken voor potentiële huurders om zo het waardebod voor de reizigers te optimaliseren. Het gebouw is geen monument maar heeft wel een beeldbepalend karakter voor de omgeving
NS is op zoek naar een partij die voornemens is in overleg met NS hier een mooie exploitatie te starten die toegevoegde waarde biedt voor het station.
De ruimte bevindt zich op de begane grond naast de loopstroom van de reizigers richting het perron en overpad. Naast het object bevindt zich ook een wachtruimte voor reizigers. De ruimte is eventueel uit te breiden met backoffice ruimte of ruimte op de verdieping.